ترامپ: عربستان به روند عادی‌سازی روابط با اسرائیل خواهد پیوست یونیسف: کمک‌های بشردوستانه در غزه کافی نیست | آتش‌بس بی‌فایده بوده است! تداوم حملات اسرائیل به غزه و نقض آتش‌بس (۱۲ آبان ۱۴۰۴) مجلس با تشکیل سازمان ملی مهاجرت موافقت کرد بیانیه ارتش به مناسبت ۱۳ آبان: برعهد خود برای صیانت از تمامیت ارضی ایران تا پای جان ایستاده‌ایم فرمانده مرزبانی فراجا از افزایش تعداد پرونده‌های بالای ۱۰ میلیارد تومان در ۶ ماه اخیر خبرداد پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد پاسخ انصارالله به نتانیاهو: آماده‌ایم در عمل پاسخی سخت بدهیم واکنش عراقچی به اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان در روزهای گذشته دستگیری یک اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران وقوع انفجارهای شدید در شرق سوریه (۱۱ آبان ۱۴۰۴) حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان (۱۱ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به هرگونه تجاوز اسرائیل فوراً و به شدت پاسخ می‌دهیم ۲ کشته و چندین زخمی بر اثر تیراندازی در جزیره کرت یونان قسام جسد ۳ اسیر صهیونیست را تحویل می دهد هراس در اسرائیل از خودکشی نظامیان ذخیره روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند (۱۱ آبان ۱۴۰۴) رسانه عبری: ۵ ماه بعد از جنگ ۱۲ روزه دادستان حیفا دفتر ثابتی ندارد واکنش حماس به شهادت اسیر فلسطینی در زندان رژیم صهیونیستی دادستان اسرائیلی پس از افشای فیلم شکنجه اسیر فلسطینی ناپدید شد شهادت یک اسیر فلسطینی دیگر در زندان اسرائیل (۱۱ آبان ۱۴۰۴) نواف سلام: تجاوزات اسرائیل در خاک لبنان ادامه دارد رژیم صهیونیستی دوباره آتش بس در غزه را نقض کرد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود | دولت در «وعدۀ صادق ۱ و ۲» هیچ مخالفتی با ما نداشت + فیلم جانشین ستاد کل نیروهای مسلح: پدافند هوایی شمال غرب در جنگ ۱۲ روز مقتدرانه ایستادگی کرد ترامپ: چین از پیامدهای حمله به تایوان آگاه است
سرخط خبرها

وزیر نیرو: تمام استان‌های فلات مرکزی از آب دریا بهره‌مند می‌شوند| یزد، کرمان و اصفهان مقصد فاز دوم انتقال آب خلیج‌فارس

  • کد خبر: ۱۴۵۰۶۵
  • ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۰
وزیر نیرو: تمام استان‌های فلات مرکزی از آب دریا بهره‌مند می‌شوند| یزد، کرمان و اصفهان مقصد فاز دوم انتقال آب خلیج‌فارس
وزیر نیرو با تأکید بر اینکه دولت تلاش می‌کند برای همه استان‌های واقع در فلات مرکزی از دریا آب تأمین کند، گفت: یزد، کرمان و اصفهان مقصد اصلی فاز دوم انتقال آب خلیج فارس هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اکبر محرابیان که صبح امروز به همراه رئیس جمهور برای افتتاح طرح‌های آب و برق استان یزد به این استان سفر کرده است، با اشاره به طرح‌های مهم آب و برق در استان یزد گفت: صبح امروز با حضور رئیس‌جمهور ۱۱ پروژه صنعت برق و پنج پروژه صنعت آب در استان یزد به بهره‌برداری رسید.

وزیر نیرو افزود: ۱۱ پروژه صنعت برق شامل «پست ۶۳ به ۲۰ کیلوولت مزرعه کلانتر در شهرستان میبد»، «پست ۶۳ به ۲۰ کیلوولت رستاق در شهرستان اشکذر»، «پست ۶۳ به ۲۰ کیلوولت یزدمهر در شهرستان مهریز»، «فاز نخست پست ۲۳۰ به ۶۳ کیلوولت ساغند در شهرستان اردکان»، «پست ۱۳۲ به ۲۰ کیلوولت شهرستان بهاباد»، «پست ۶۳ به ۲۰ کیلوولت اشنیز»، «توسعه دو بی‌۶۳ کیلوولت در پست میبد»، «خط ۲۳۰ کیلوولت تغذیه پست ساغند»، «توسعه دو بی‌۶۳ کیلوولت در پست مهریز»، «توسعه دو بی‌۶۳ خط در پست ۶۳ صدوق» و «خازن‌گذاری ایستگاه‌های خضرآباد و چرخاب و ساخت بی‌های سیار خطوط و پست‌های شهرستان یزد» است.

محرابیان ادامه داد: در حوزه آب نیز پنج پروژه به بهره‌برداری رسید که از جمله آن‌ها خط انتقال آب شرب استان یزد از منابع صنعت»، «بهره‌برداری از فاز اول بازچرخانی پساب شهر یزد به منابع آب زیرزمینی» بود.

وی با اشاره به افتتاح دو باب مخزن ۲۰ هزار مترمکعبی در استان یزد اضافه کرد: این دو مخزن می‌توانند پایداری آب شرب شهر یزد را به مدت ۷ ساعت تضمین کنند.

وزیر نیرو در ادامه اضافه کرد: طرح بسیار مهم فاضلاب شهر میبد نیز امروز به بهره‌برداری رسید که خط جریان اول و دوم این تصفیه‌خانه با ظرفیت ۱۴ هزار مترمکعب در شبانه‌روز فعال خواهد شد.

محرابیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آغاز عملیات اجرایی خط دوم انتقال آب از خلیج فارس به استان‌های مرکزی گفت: صبح امروز همچنین عملیات اجرایی خط دوم انتقال آب دریا به استان‌های یزد، کرمان و اصفهان آغاز شد.

وی همچنین با اشاره به خط اول انتقال آب خلیج فارس به استان‌های مرکزی افزود: در فلات مرکزی پیشتر خط اول انتقال آب به بهره‌برداری رسیده بود که البته امیدواریم با آغاز بکار دومین تصفیه‌خانه این خط، میزان آب انتقالی نیز افزایش یابد.

وزیر نیرو همچنین با تأکید بر اینکه برای انتقال آب از خلیج فارس به صنایع استان اصفهان نیز یک خط دیگر در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: برای اینکه استفاده صنایع استان اصفهان از آب دریا سریعتر انجام شود، در گام اول از خط دوم انتقال آب به این استان نیز آب انتقال داده می‌شود و به مرور با تکمیل خط سوم نیاز آبی این استان از خط سوم تأمین خواهد شد.

محرابیان در ادامه با اشاره به آغاز عملیات اجرایی خط انتقال آب دریای عمان به استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: در استان سیستان و بلوچستان پروژه انتقال آب ۸ درصد پیشرفت داشته است و عملیات اجرای آن به سرعت ادامه دارد.  

وی در پایان تصریح کرد: تلاش دولت این است که همه استان‌های واقع در فلات مرکزی کشور بتوانند در آینده نزدیک برای مصارف صنعتی و عمومی از آب تصفیه شده دریا بهره‌مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->